Het Danspaleis - Vrijwilligers & Scholieren

Vrijwilligers & Scholieren

Vrijwilligers

Het PD-meubel rolt naar binnen, de koffers worden uitgepakt, slingers opgehangen en de tafels opgemaakt. We maken er wat moois van want het dansfeest gaat zo beginnen.

Bij ieder Danspaleis kunnen we mensen gebruiken die meehelpen opbouwen, drankjes rondbrengen en niet te vergeten, de ouderen ten dans vragen. Het Danspaleis werkt samen met diverse vrijwilligersorganisaties, maar vrijwilligers kunnen zich ook individueel aanmelden. 

Wil je ook vrijwilliger worden van het Danspaleis? Doe mee en vul onderstaand formulier in!

 

Meld je aan als vrijwilliger

Aanmelden

Scholieren

'Komt u binnen de show gaat bijna beginnen!' Op de eerste noten van de muziek nodig je mensen uit op de dansvloer, je brengt de drankjes rond, maakt het publiek enthousiast en zet mensen in het zonnetje.

Het Danspaleis is de ideale plek om ouderen en scholieren met elkaar in contact te brengen. Muziek houdt de drempel laag, wie wil er niet stage lopen tijdens een feestje? De jongeren doen praktijkervaring op in de evenementenorganisatie en komen in een vrolijke setting met ouderen in contact. Zo zien oud en jong elkaar in een positiever daglicht. Inmiddels is het Danspaleis een populaire stageplek onder de jongeren.

Bent u geinteresseerd in stageplekken bij het Danspaleis?
Mail ons op info@hetdanspaleis.com.

Ben je zelf scholier?
Vraag je leerkracht of stagebegeleider contact met ons op te nemen. Je bent van harte welkom.

Op de vloer

Het Danspaleis nodigt alle generaties uit op de dansvloer. Oud danst met jong want muziek verstaat iedereen. Ben je wat huiverig voor de dansvloer? Als een jongere je ten dans vraagt, geeft dat net dat extra zetje.

Mevrouw de Boer (85jr):
'De jonkies kwamen me ophalen. Dat is gezellig, je wordt er bij betrokken. Het houdt me levend, dat jonge bloed!'

Op de radio

Wil je weten wat de leerlingen en hun leraar zelf van het Danspaleis vinden? Luister naar een kort interview met de leraar en leerlingen van Scholengemeenschap Reigersbos uit Amsterdam Zuid-Oost op Radio 5, KRO/RKK op 29 april 2012.

Luister! >

Volg ons op

Nieuwsbrief ontvangen?